EPSON-M5799DWF-multifunkcios-receptnyomtato

Miért jó receptnyomtató az Epson M5799DWF?

Multifunkciós receptnyomtató választásakor sok szempontot érdemes figyelembe venni, egy megszokott nyomtató kiválasztásához képest. A jó hír az, hogy van rá olyan megoldásunk, amit jelenleg több mint 300 háziorvos használ nap mint nap.

“Mivel patronos ezért sokkal jobb a festék kihasználtsága (rp.A5beutaló). Gyorsabban többet és olcsóbban nyomtat. Leletek scenelése sokkal gyorsabb.” Dr. Fónagy Sütő Zoltán – Tiszaújváros

receptnyomtato-icon

Epson M5799DWF – a multifunkciós kéttálcás mindenttudó receptnyomtató

11 termékelőny az orvosok számára, ami miatt az EPSON WFP-M5799DWF kéttálcás multifunkciós receptnyomtatót érdemes lehet választani.

Legfontosabb előnyök:

 1. kéttálca alapból, gyorsabbá és könnyebbé teszi a munkát
 2. nyomtat, másol, scannel, több oldalt is egyszerre, mindezt automatán kétoldalasan is
 3. gyors indulás, nincs várakozás, gyors nyomtatás
 4. nincs fényhenger vagy dobegység cserélés időnként, nem kell javítgatni
 5. takarékosan üzemeltethető, akár 10.000-40.000 oldalas patronnal is
 6. nem szárad be, nem kell rázni a tonert, tiszta és olcsón használható technológia
 7. legfrisebb technika, kompatibilis minden orvosi szoftverrel
 8. modern, könnyen csatlakoztatható, telepíthető akár okostelefonra is
 9. könnyen kezelhető, magyar nyelvű, egyszerű vele dolgozni
 10. igény esetén technikai támogatás az orvosi beállításhoz
 11. ingyenes, rugalmas és szuper gyors szállítás, utánvét lehetőséggel is

M5299-40100Ft-kedvezmeny

ingyenes-receptnyomtato-szallitas

További részletek

EPSON-M5799DWF-multifunkcios-receptnyomtato

Minimum kéttálcás a nyomtató, praktikus a több féle papírhoz

Ez a nyomtató alap kiszerelésben alul és felül is rendelkezik 1-1 laptálcával (később akár tovább is bővíthető), emiatt tökéletesen megfelel multifunkciós receptnyomtatónak. Alulra és hátulra is rakhatunk bármilyen papírt, alkalmas rá a papírtálca.

A nagyalakú és a kutyanyelv is beállítható az Epson M5799-hez, könnyedén kezeli ezeket a papírokat a hátsó tálcából vagy alsó tálcából. Ugyanígy a beutalókhoz használatos A5-ös papírok és persze az A4-es papírok is működnek a géppel.

Ezeket csupáncsak meg kell adni az orvosi szoftverben, hogy melyik papírt, melyik tálcából vegye a receptnyomtató.

elso oldal

Önnel is előfordult már, hogy egy betegnek több tíz receptet kell kiírnia?

Ilyenkor nem árt, ha nem kell sokat várni a nyomtatóra. Az első példány akár 5 másodperc alatt elkészül és utána is 24-31 lapot nyomtat percenként ez a receptnyomtató.

Nem kell arra várnia, hogy bekapcsolon a nyomtató, felfűtse magát, majd elkezdjen nyomtatni. Nincs felfűtési idő, mivel egyáltalán nem tartalmaz a nyomtató hővel működő alkatrészt. Ha ez betegenként csak 10-20 másodperc megtakarítás Önnek időben, akkor ez havi szinten már tetemes mennyiségű plusz idő.

Az EPSON WFP – M5799DWF receptnyomtató az orvosi felhasználóink 95%-a szerint gyors.

Ez a nyomtató piszok hatékony

Mivel semmilyen kopó vagy elhasználódó alkatrészt nem tartalmaz, ezért nem kell aggódni az időnkénti vaskosabb felújítások miatt.

Ilyen például a sokak által rettegett fényhenger/dobegység, de sok esetben maga a toner is tetemes költség tud lenni önmagában. Az EPSON M5799-est úgy fejlesztették ki a mérnökök, hogy maga a nyomtatófej is olyan eljárással működik, mely azt szavolja, hogy nagy eséllyel a teljes nyomtató élettartamáig hibátlanul üzemeljen. Ez a sorozat a gyártónak már a harmadik továbbfejlesztett vadi új változata.

Mivel elektromos impulzusok által működik a speciális Epson MicroPiezo nyomtatófej, ezért nem tágul ki, vagy kopik el a fej, és hosszú ideig megbízhatóan használható. Ugyanezt a technológiát használják a nagyformátumú, többmillió forintos plakát nyomtatóknál is például, szóval a technika nagyon bevált és megbízható.

Multifunkciók, hogy egyszerűbb és gyorsabb lehessen a munka

Az EPSON M5799DWF egy 4az1-ben nyomtató.

Olyan multifunkciók, amiket imádni fog

Ez a nyomtató rendelkezik ADF-el, vagyis felsőlapadagolóval. Ezáltal nem csak simán laponként tud szkennelni, hanem egyszerre akár 50 dokumentumot is berakhat a szkenner lapadagolójába, és hozzá se kell nyúlnia, a nyomtató megcsinálja egyedül.

A legjobb az egészben, hogy nem csak nyomtatni tud kétoldalasan ez az eszköz, hanem kétoldalasan tud szkennelni, másolni, sőt még faxolni is. Ez is egy olyan tudás, ami a lenti árcéduláért cserébe tényleg nagyon méltányos funkció.

Sok orvosi szoftver támogatja azt, hogy a hozott leletet a beteg kartonjába közvetlenül beszkenneljük. Persze a legfontosabb a multifunkciók közül, hogy önállóan, számítógép nélkül bármikor lemásolhatunk vele dokumentumokat.

Nem szárad be, nem romlik el az állástól sem

Ezt a nyomtatót alapvetően havi 5.000-10.000 oldal nyomtatásig ajánlja a gyártó, ez azt jelenti, hogy az átlag napi 2-300 nyomat meg se kottyan neki. Ráadásul attól sem megy tönkre, ha esetleg pár hétig nem használjuk, majd újra intenzíven nyomtatnánk vele.

Ebből következik az a tény is, hogy a beszáradás esete sem áll fent.

Ha sokáig nem használnánk, akkor sem szárad be

Végre nem kell attól aggódnia, hogy kedvenc nyomtatója egyszercsak beszáradna. 

Tegyük fel, hogy eltelik pár nap, vagy esetleg pár hét, amíg be sincs kapcsolva a nyomtató. Egészen addig, amíg a garantáltan megbízható minőségű, gyári festékkel üzemelteti a gépet, addig biztosan nem fog beszáradni. Még egyik ügyfelünk sem találkozott olyannal, hogy beszáradt volna, de ha mégis így lenne, akkor erre is vonatkozik a gyártói garancia.

EPSON-M5799DWF-kijelzo

Kompatibilis a legújabb oprendszer verziókkal és receptnyomtató szoftverekkel

Nem kell attól félnie, hogy nem fog működni például Windows 10-en, egy jó ideig nem fog még elavulni ez a nyomtató. Biztos Ön is találkozott már azzal, hogy még a nyomtató ugyan működne, de nem használható az újabb szoftverekkel. Itt ez a probléma nem áll fent.

Az összes orvosi szoftverhez beállítható. 

Mivel alapból kétlaptálcás, ezért sokszor simán egy nyomtatóként feltelepítve is beállítható, mert a programok kezelik a két laptálcát. Csak simán meg kell adnia, hogy hátulról nyomtassa a receptet, alulról pedig például a beutalókat.

A teljesség igénye nélkül ezekkel az orvosi szoftverekkel teszteltük már:

 • visual xdoki, ixnet – Infomix
 • medmax
 • DeriCom – PraxisPro
 • DeriCom – MedMaxPro
 • DeriCom – NetDoktor
 • visual szolga
 • praxi doc
 • kopifo meditor
 • praxinfo
 • mdd vényíró
 • ursula

A fentiekkel és általában minden orvosi szoftverrel üzemeltethetők ezek a nyomtatók.

kompatibilis

Az összes mobileszközzel is könnyen használható, ingyenes kiegészítőkkel.

Például van arra is lehetősége, hogy a mobiltelefonjáról nyomtasson. Ehhez a díjmentesen letölthető alkalmazás szükséges, és fél perc múlva már használhatja is.

Tud olyat is az EPSON M5799DWF multifunkciós receptnyomtató, hogy kap egy e-mail címet a nyomtató és Ön küld rá távolról egy e-mailt, a nyomtató pedig kinyomtatja az e-mail tartalmát. Ez például lehet egy külső helyszínen beszkennelt dokumentum is.

Ez a funkció most már tényleg 100%-osan kiváltja az elavulttá vált faxot, ráadásul a teljes körű használatához adunk egy általunk készített segédletet, ez is díjmentesen jár a nyomtatóhoz.

EPSON-M5799DWF-receptnyomtato

MEGRENDELEM (kiszállítás akár 24 órán belül!)

0,8 ft/recept áron nyomtat az EPSON M5799DWF receptnyomtató

Ennek a nyomtatónak a legjobb tulajdonsága, hogy a gyári festékpatron nagyon sokáig bírja. Sőt, most már extra sokáig..

Általában egy lézernyomtatóhoz 1.200-1.600 oldalas lézertonert lehet venni, aminek gyári ára átlagosan 13-18.000ft.

Ha utángyártott tonert veszünk, akkor pedig sajnos sokszor előfordul, hogy nem kompatibilis a géppel, vagy nem lesz megbízható a nyomtatónk.

Hasonlítsuk össze gyorsan az Epsonhoz rendelhető festékkel:

Vehető a géphez nettó 33.850ft-ért 10.000 oldalas festék, ez 3,4ft-os A4 lapköltség, vagy a tuti befutó XXL-es verzió, ami 40.000 A4 oldalas nettó 86,606ft-ba kerül (n 2,16ft/lap), ami már sokkal kedvezőbb, sok esetben még az utángyártott lézer megoldásoknál is jelentősen jobb tud lenni. Recept esetén egy A4-es lefedettségének a töredékével számolhatunk, tehát jóval tovább bírja a festék. (nincs számláló a gépben, ami letiltaná, valós fogyás után fogy a festék!)

Itt egy táblázat, hogy jobban áttekinthető legyen a különbség:

Mennyibe kerül? Hány oldalt tud nyomtatni Egy lap költsége Havi 2.000 lap költsége
Gyári lézertoner 15 000,0 Ft 1400 10,7 Ft 21 428,6 Ft
Utángyártott lézertoner 8 000,0 Ft 1400 5,7 Ft 17 142,9 Ft
Gyári Epson tinta 35 819,0 Ft 10.000 3,6 Ft 7 200 Ft

Itt megnézheti a tesztet, amivel méri a gyártó ezt a 10.000 vagy 40.000 oldalas kapacitást.

EPSON-M5299-40000-xxl-patron

Tervezzen akár 5 évre, ráadásul abszolút rizikómentesen!

Az EPSON M5799DWF multifunkciós receptnyomtató egy olyan kéttcálás nyomtató, ami 100%-ban friss technológia. A gyártó több száz millió eurot költött arra, hogy ezek az üzleti tintasugaras nyomtatók alkalmasak legyenek a hosszútávú és nagy igénybe vételre.

M5799DWF-multifunkcios-receptnyomtato

Ez a gép tényleg környezettudatos.

Minimális a környezetre háruló terhelése, mert csak műanyag, 100%-ban újrahasznosítható hulladékok maradnak. Egy szokványos lézernyomtatónál például 10-20kg veszélyes hulladék (elhasznált toner) marad fennt, míg ez az M5799-es nyomtatónál mindösszesen 1-2db üres festékkazetta, melyet ingyen visszagyűjtünk Öntől, ha kéri. Mivel kopó alkatrész sincs a készülékben, így a lecserélt, elhasznált alkatrészeket sem kell tárolgatnia, vagy a speciális megsemmisítőbe eljuttatnia.

=

EPSON-M5299-XXL-TINTAPATRON-T9661kornyezettudatos-receptnyomtato

Könnyen integrálható rendelőjébe

Ma már egy ilyen nyomtató 3 féle telepítési lehetőséget is ad.

 • Csatlakoztatható a hálózatra LAN kábel segítségével
 • Szintén a hálózatra csatlakoztatható a WiFi kódot bepötyögve
 • A szokványos USB kábelen keresztül is összeköthetjük gépünkkel

Alapvetően bármelyik informatikus feltudja telepíteni és beállítani a nyomtatót. Az orvosi program beállításában pedig a forgalmazók szinte minden esetben azonnal tudnak segíteni.

Ettől függetlenül készítettünk mi is a nyomtató mellé egy lépésről lépésre útmutatót a beüzemeléshez és a számítógépre való telepítéshez.

receptnyomtato-wifi

Nyomtathat mindkét oldalára a papírnak, forgatás nélkül

Sokszor előfordul az is, hogy nem csak receptet nyomtatnánk a nyomtatóval, ezért nagyon hasznos funkció lehet a kétoldalas, az az más néven az automatikus duplex nyomtatás.

Ennek az a lényege, hogy ha azt a parancsot adjuk a nyomtatónak, hogy kétoldalasan nyomtasson, akkor az első oldal után visszahúzza a papírt és a második oldalt a lap másik oldalára nyomtatja. A legjobb az egészben, hogy minimális száradási idővel történik ez, szóval mindenképp gyorsíthatjuk ezzel is a nyomtatásunkat és persze a papíron is spórolhatunk vele.

MEGRENDELEM!

EPSON-M5799-RECEPTNYOMTATO

Elfog ámulni, amikor meglátja a vadi új receptnyomtatóját

Már önmagában is nagy élmény elsőként lehúzni a gyári fóliát egy új termékről, de ez az Epson nyomtató tényleg nagyon esztétikus, szép külsejű.

Tökéletesen illeszkedik egy mai háziorvosi rendelő hangulatához, ergonomikus a kialakítása és praktikusan használható. Azt tapasztaltuk, hogy amelyik rendelőben beruháztak egy ilyen Epson M5799dw nyomtatóra, ott előbb vagy utóbb a többi háziorvost is elkezdte érdekelni a nyomtató.

Ön is úgy érzi, hogy megérdemelne egy ilyen készüléket?

EPSON-M5299-kiallitas

Rendelje meg most ezt a költséghatékony multifunkciós nyomtatót és akár már holnap a rendelőjében használhatja, de ha szeretné, akár még ma el is jöhet érte! (munkanapokon, hívjon minket a 06 80 111 888 számon)

Szeretné kedvezőbb áron megrendelni, orvosi kedvezménnyel? Hívjon minket a 06 80 111 888 – as zöldszámon és kérjen egyedi ajánlatot.

MEGRENDELEM A NYOMTATÓT!

Háziorvos ügyfeleink mondták rólunk, akik már ilyen készüléket használnak

„Van már egy ilyen készülékünk a rendelőbe, és nagyon jó vele dolgozni.” Dr. Gordán Ildikó, Háziorvos – Komárom

“Segítőkész, jó kapcsolattartás, gyors kiszolgálás, megfelelő termékismeret és technikai tanácsadás, jó promóció.” Dr. Jaczó Nóra – Kaposvár

“A készülék sokoldalúsága, gyorsasága és takarékossága megkönnyíti a munkát. Hálózatban akár több nyomtató is kiváltható vele. Könnyen beüzemelhető és mindent “magyarul” is tud. ” Dr. Bárdos Klára – Kecel

Azért, hogy teljesen rizikómentes legyen befektetése, 15 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk a nyomtatóhoz.

Tehát ha Önnek mégsem felelne meg valamiért az eszköz, és ezt 15 napon belül jelzi számunkra, akkor vissza küldheti a nyomtatót és kérdés nélkül visszatérítjük Önnek a teljes vételárat. Ön szerint is így a korrekt?

receptnyomtato-megrendeles

receptnyomtato-terkep

Szeretné, hogy telefonon segítsünk? Hívjon minket a 06 80 111 888-as zöldszámon vagy írjon ránk a jobb alsó sarokban lévő ablakban és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Cégadatok:

TechOffice Solution Kft.

Iroda, átvételi pont is: 1102 Budapest Ónodi utca 4-6 fszt. (előzetes egyeztetést követően)

Székhely: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 20.

Cégbejegyzés száma: 01-09-297691

Ügyvezető: Tál Dávid

Adószám: 25943360-2-41

EU adószám: HU25943360

Bankszámlaszám: 10918001-00000093-97150002

Elérhetőség:

Levélcím: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 20.

Tel.: 06 80 111 888 ingyenesen hívható zöldszám

E-mail: orvosoknak[kukac]recept-nyomtato.hu

Web: https://recept-nyomtato.hu ; https://techoffice.hu ; https://megbizhatonyomtato.hu