EPSON-M5299DW-kettalcas-receptnyomtato

Miért jó receptnyomtató az Epson M5299DW?

Receptnyomtató választásakor rengeteg szempontot érdemes figyelembe venni, egy megszokott nyomtató kiválasztásához képest. Nem elég, hogy találnunk kell egy olyan nyomtatót ami masszív és jó sokáig bírja, nekünk speciális eszközre van szükségünk. Nap mint nap találkozunk ezekkel az igényekkel és a jó hír az, hogy van rá megoldásunk. Jelenleg több mint 300 háziorvos használja a receptnyomtatóinkat.

“Csak ajánlani tudom, praktikus, gyors, és kinézetében is illeszkedik a rendelő hangulatához. Nagyon rugalmasak, napra készek, segítőkészek. A beüzemeléshez küldött – névre szóló- utasítás zseniális volt! Köszönünk mindent és sok sikert kívánunk munkájukhoz!” Dr. Nagy Sándor Péter, Háziorvos – Balatonalmádi

receptnyomtato-icon

Epson M5299DW – az egyfunkciós, kéttálcás receptnyomtató

11 termékelőny az orvosok számára, ami miatt az EPSON WFP-M5299DW kéttálcás receptnyomtatót szokták választani.

Röviden a lényeg:

 1. 2 laptálca alapból, gyorsítja és könnyebbé teszi a munkát
 2. hivatalos, megbízható gyártói garancia
 3. gyors indulás, nincs várakozás, gyors nyomtatás
 4. nincs fényhenger vagy dobegység cserélgetés, nem kell javítgatni
 5. takarékosan üzemeltethető, akár 40.000 oldalas festékkel is
 6. nem szárad be, nem kell rázni a tonert, tiszta és olcsó technológia
 7. legfrissebb technika, kompatibilis minden orvosi szoftverrel
 8. modern, könnyen csatlakoztatható hálózatban is, telepíthető akár okostelefonra is
 9. könnyen kezelhető, magyar nyelvű, egyszerű és gyors használni
 10. technikai támogatás az orvosi beállításhoz is igény esetén
 11. ingyenes és rugalmas szállítás, utánvét lehetőség is

ingyenes-receptnyomtato-szallitas

MEGNÉZEM AZ ÁRÁT!

EPSON-M5299DW-kettalcas-receptnyomtato

Minimum kéttálcás a nyomtató, kevesebb papírcserélgetés

Ez a nyomtató alapból alul és felül is rendelkezik 1-1 laptálcával, emiatt tökéletesen megfelel receptnyomtatónak. Hátulra mehet 80-100db recept, vagy akár alulra is tehetünk kb. 300db receptet.

Ezen felül a nagyalakú és a kutyanyelv is beállítható a készülékhez, könnyedén kezeli ezeket a papírokat a hátsó tálcából az EPSON M5299DW receptnyomtató. Ugyanígy a beutalókhoz használatos A5-ös papírok és persze az A4-es papírok is használhatók a géppel.

Ezeket csupáncsak meg kell adni az orvosi szoftverben, hogy melyik papírt, melyik tálcából vegye a receptnyomtató.

Igény esetén, akár később is még egy 500 lapos tálcával bővíthető a nyomtató.

elso oldal

Önnel is előfordult már, hogy egy betegnek több tíz receptet kell kiírnia?

Ilyenkor nem árt, ha nem kell sokat várni a nyomtatóra. Az első példány 5.5 másodperc alatt elkészül és utána is 24-30 lapot nyomtat percenként ez a receptnyomtató.

Ráadásul nem kell arra várnia, hogy bekapcsolja a nyomtatót, „felpörgeti” magát, majd elkezdjen nyomtatni. Nincs felfűtési idő, mivel egyáltalán nem tartalmaz a nyomtató hővel működő alkatrészt. Ha ez betegenként csak 10-20 másodperc megtakarítás Önnek időben, akkor ez havi szinten már tetemes mennyiségű plusz idő.

Az EPSON WFP – M5299DW receptnyomtató az orvosi felhasználóink 95%-a szerint gyors.

Ez a nyomtató piszok hatékony

Mivel semmilyen kopó vagy elhasználódó alkatrészt nem tartalmaz, ezért nem kell aggódni az időnkénti vaskosabb felújítások miatt.

Ilyen például a sokak által rettegett fényhenger/dobegység, de sok esetben maga a toner is tetemes költség tud lenni önmagában. Az EPSON M5299-est úgy fejlesztették ki a mérnökök, hogy maga a nyomtatófej is olyan eljárással működik, mely azt szavolja, hogy nagy eséllyel a teljes nyomtató élettartamáig hibátlanul üzemeljen. Ez a sorozat a gyártónak már a harmadik továbbfejlesztett, friss kiadású vadi új változata.

Mivel elektromos impulzusok által működik a speciális Epson MicroPiezo nyomtatófej, ezért nem tágul ki, vagy kopik el a fej, és hosszú ideig megbízhatóan használható. Ugyanezt a technológiát használják a nagyformátumú, többmillió forintos plakát nyomtatóknál is például, szóval a technika nagyon bevált és megbízható.

Nem szárad be, nem romlik el az állástól sem

Ezt a nyomtatót alapvetően havi 5.000-10.000 oldal nyomtatásig ajánlja a gyártó, ez azt jelenti, hogy az átlag napi 2-300 nyomat meg se kottyan neki. Ráadásul attól sem megy tönkre, ha esetleg pár hétig nem használjuk, majd újra intenzíven nyomtatnánk vele.

Ebből következik az a tény is, hogy a beszáradás esete sem áll fent.

Ha sokáig nem használnánk, akkor sem szárad be

Végre nem kell attól aggódnia, hogy kedvenc nyomtatója egyszercsak beszáradna. 

Tegyük fel, hogy eltelik pár nap, vagy esetleg pár hét, amíg be sincs kapcsolva a nyomtató. Egészen addig, amíg a garantáltan megbízható minőségű, gyári festékkel üzemelteti a gépet, addig biztosan nem fog beszáradni. Még egyik ügyfelünk sem találkozott olyannal, hogy beszáradt volna, de ha mégis így lenne, akkor erre is vonatkozik a gyártói garancia.

EPSON-M5299-szines-kijelzo

Kompatibilis a legújabb oprendszer verziókkal és receptnyomtató szoftverekkel

Nem kell attól félnie, hogy nem fog működni például Windows 10-en, egy jó ideig nem fog még elavulni ez a nyomtató. Biztos Ön is találkozott már azzal, hogy még a nyomtató ugyan működne, de nem használható az újabb szoftverekkel. Itt ez a probléma nem áll fent.

Az összes orvosi szoftverhez beállítható. 

Mivel alapból kétlaptálcás, ezért sokszor simán egy nyomtatóként feltelepítve is beállítható, mert a programok kezelik a két laptálcát. Csak simán meg kell adnia, hogy hátulról nyomtassa a receptet, alulról pedig például a beutalókat.

A teljesség igénye nélkül ezekkel az orvosi szoftverekkel teszteltük már:

 • visual xdoki, ixnet – Infomix
 • medmax
 • DeriCom – PraxisPro
 • DeriCom – MedMaxPro
 • DeriCom – NetDoktor
 • visual szolga
 • praxi doc
 • kopifo meditor
 • praxinfo
 • mdd vényíró
 • ursula

A fentiekkel és általában minden orvosi szoftverrel üzemeltethetők ezek a nyomtatók.

kompatibilis

Az összes mobileszközzel is könnyen használható, ingyenes kiegészítőkkel.

Például van arra is lehetősége, hogy a mobiltelefonjáról nyomtasson. Ehhez a díjmentesen letölthető alkalmazás szükséges, és fél perc múlva már használhatja is.

Tud olyat is az EPSON M5299DW receptnyomtató, hogy kap egy e-mail címet a nyomtató és Ön küld rá távolról egy e-mailt, a nyomtató pedig kinyomtatja az e-mail tartalmát. Ez például lehet egy külső helyszínen beszkennelt dokumentum is.

Ez a funkció most már tényleg 100%-osan kiváltja az elavulttá vált faxot, ráadásul a teljes körű használatához adunk egy általunk készített segédletet, ez is díjmentesen jár a nyomtatóhoz.

M5299DW-lapkiado-talca

MEGRENDELEM (kiszállítás akár 24 órán belül!)

0,8 ft/recept áron nyomtat az EPSON M5299DW receptnyomtató

Ennek a nyomtatónak a legjobb tulajdonsága, hogy a gyári festékpatron nagyon sokáig bírja. Sőt, most már extra sokáig..

Általában egy lézernyomtatóhoz 1.200-1.600 oldalas lézertonert lehet venni, aminek gyári ára átlagosan 13-18.000ft.

Ha utángyártott tonert veszünk, akkor pedig sajnos sokszor előfordul, hogy nem kompatibilis a géppel, vagy nem lesz megbízható a nyomtatónk.

Hasonlítsuk össze gyorsan az Epsonhoz rendelhető festékkel:

Vehető a géphez nettó 33.850ft-ért 10.000 oldalas festék, ez 3,4ft-os A4 lapköltség, vagy a tuti befutó XXL-es verzió, ami 40.000 A4 oldalas nettó 86,606ft-ba kerül (n 2,16ft/lap), ami már sokkal kedvezőbb, sok esetben még az utángyártott lézer megoldásoknál is jelentősen jobb tud lenni. Recept esetén egy A4-es lefedettségének a töredékével számolhatunk, tehát jóval tovább bírja a festék. (nincs számláló a gépben, ami letiltaná, valós fogyás után fogy a festék!)

Itt egy táblázat, hogy jobban áttekinthető legyen a különbség:

Mennyibe kerül? Hány oldalt tud nyomtatni Egy lap költsége Havi 2.000 lap költsége
Gyári lézertoner 15 000,0 Ft 1400 10,7 Ft 21 428,6 Ft
Utángyártott lézertoner 8 000,0 Ft 1400 5,7 Ft 17 142,9 Ft
Gyári Epson tinta 35 819,0 Ft 10.000 3,6 Ft 7 200 Ft

Itt megnézheti a tesztet, amivel méri a gyártó ezt a 10.000 vagy 40.000 oldalas kapacitást.

EPSON-M5299-40000-xxl-patron

Az EPSON M5299DW receptnyomtató egy olyan kéttálcás nyomtató, ami 100%-ban friss technológia.

A gyártó több száz millió eurot költött arra, hogy ezek az üzleti tintasugaras nyomtatók alkalmasak legyenek a hosszútávú és nagy igénybe vételre.

EPSON-M5299DW-receptnyomtato

Ez a gép tényleg környezettudatos.

Minimális a környezetre háruló terhelése, mert csak műanyag, 100%-ban újrahasznosítható hulladékok maradnak. Egy szokványos lézernyomtatónál például 10-20kg veszélyes hulladék (elhasznált toner) marad fennt, míg ez az M5299-es nyomtatónál mindösszesen 1-2db üres festékkazetta, melyet ingyen visszagyűjtünk Öntől, ha kéri. Mivel kopó alkatrész sincs a készülékben, így a lecserélt, elhasznált alkatrészeket sem kell tárolgatnia, vagy a speciális megsemmisítőbe eljuttatnia.

=

EPSON-M5299-XXL-TINTAPATRON-T9661kornyezettudatos-receptnyomtato

Könnyen integrálható rendelőjébe

Ma már egy ilyen nyomtató 3 féle telepítési lehetőséget is ad.

 • Csatlakoztatható a hálózatra LAN kábel segítségével
 • Szintén a hálózatra csatlakoztatható a WiFi kódot bepötyögve
 • A szokványos USB kábelen keresztül is összeköthetjük gépünkkel

Alapvetően bármelyik informatikus feltudja telepíteni és beállítani a nyomtatót. Az orvosi program beállításában pedig a forgalmazók szinte minden esetben azonnal tudnak segíteni.

Ettől függetlenül készítettünk mi is a nyomtató mellé egy lépésről lépésre útmutatót a beüzemeléshez és a számítógépre való telepítéshez.

receptnyomtato-wifi

Nyomtathat mindkét oldalára a papírnak, forgatás nélkül

Sokszor előfordul az is, hogy nem csak receptet nyomtatnánk a nyomtatóval, ezért nagyon hasznos funkció lehet a kétoldalas, az az más néven az automatikus duplex nyomtatás.

Ennek az a lényege, hogy ha azt a parancsot adjuk a nyomtatónak, hogy kétoldalasan nyomtasson, akkor az első oldal után visszahúzza a papírt és a második oldalt a lap másik oldalára nyomtatja. A legjobb az egészben, hogy minimális száradási idővel történik ez, szóval mindenképp gyorsíthatjuk ezzel is a nyomtatásunkat és persze a papíron is spórolhatunk vele.

MEGRENDELEM!

EPSON-M5299DW-duplex-receptnyomtato

Elfog ámulni, amikor meglátja a vadi új receptnyomtatóját

Már önmagában is nagy élmény elsőként lehúzni a gyári fóliát egy új termékről, de ez az Epson nyomtató tényleg nagyon esztétikus, szép külsejű.

Tökéletesen illeszkedik egy mai háziorvosi rendelő hangulatához, ergonomikus a kialakítása és praktikusan használható. Azt tapasztaltuk, hogy amelyik rendelőben beruháztak egy ilyen Epson M5299dw nyomtatóra, ott előbb vagy utóbb a többi háziorvost is elkezdte érdekelni a nyomtató.

Ön is úgy érzi, hogy megérdemelne egy ilyen készüléket?

EPSON-M5299-kiallitas

penz-visszafizetesi

Rendelje meg most ezt a költséghatékony kétlaptálcás receptnyomtatót és akár már holnap a rendelőjében használhatja, de ha szeretné, akár még ma el is jöhet érte! (munkanapokon, hívjon minket a 06 80 111 888 zöldszámon)


Rendelj meg a lenti űrlap segítségével vagy hívjon minket a 06 80 111 888 – as ingyenes zöldszámon és rendelje meg telefonon. Akár már holnapra Önnél lehet.

*** Az ajánlat korlátozott darabszámig érvényes ***

MEGRENDELEM A NYOMTATÓT!

Háziorvos ügyfeleink mondták rólunk, akik már ilyen készüléket használnak

„Van már egy ilyen készülékünk a rendelőbe, és nagyon jó vele dolgozni.” Dr. Gordán Ildikó, Háziorvos – Komárom

“Segítőkész, jó kapcsolattartás, gyors kiszolgálás, megfelelő termékismeret és technikai tanácsadás, jó promóció.” Dr. Jaczó Nóra – Kaposvár

“A készülék sokoldalúsága, gyorsasága és takarékossága megkönnyíti a munkát. Hálózatban akár több nyomtató is kiváltható vele. Könnyen beüzemelhető és mindent “magyarul” is tud. ” Dr. Bárdos Klára – Kecel

Azért, hogy teljesen rizikómentes legyen befektetése, 15 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk a nyomtatóhoz.

Tehát ha Önnek mégsem felelne meg valamiért az eszköz, és ezt 15 napon belül jelzi számunkra, akkor vissza küldheti a nyomtatót és kérdés nélkül visszatérítjük Önnek a teljes vételárat. Ön szerint is így a korrekt?

receptnyomtato-megrendeles

receptnyomtato-terkep

Szeretné, hogy telefonon segítsünk? Hívjon minket a 06 80 111 888 – as zöldszámon vagy írjon ránk a jobb alsó sarokban lévő ablakban és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Cégadatok:

TechOffice Solution Kft.

Iroda, átvételi pont is: 1102 Budapest Ónodi utca 4-6 fszt. (előzetes egyeztetést követően)

Székhely: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 20.

Cégbejegyzés száma: 01-09-297691

Ügyvezető: Tál Dávid

Adószám: 25943360-2-41

EU adószám: HU25943360

Bankszámlaszám: 10918001-00000093-97150002

Elérhetőség:

Levélcím: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 20.

Tel.: 06 80 111 888 ingyenesen hívható zöldszám

E-mail: orvosoknak[kukac]recept-nyomtato.hu

Web: https://recept-nyomtato.hu ; https://techoffice.hu ; https://megbizhatonyomtato.hu